-Hoeveel zijn de verzendkosten?
Bij bestellingen boven €  125 worden geen verzendkosten berekend, bij bestellingen onder € 125 worden € 2,95 verzendkosten berekend (binnen Nederland). Voor België en de meeste andere EU landen worden € 6,95 verzendkosten berekend.

-Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?
Via de pakketdienst of brievenbuspost van Post NL

-Wat gebeurt er met mijn pakje als ik niet thuis ben?
De pakjes worden verstuurd met Post NL. Wanneer je niet thuis bent zal de postbode een briefje in je brievenbus doen, waarop staat waar het pakje is. Je pakje wordt soms afgegeven bij uw buren. Zo niet, dan gaat het pakje terug naar het postkantoor en wordt het nog een tweede keer bij je aangeboden.

-Hoelang is de levertijd?
De levertijd verschilt per product van 1 tot 5 werkdagen na ontvangst betaling. De stickers worden speciaal op bestelling gemaakt in ons eigen atelier. Heb je haast? Geen probleem, op verzoek kunnen we stickers sneller maken & versturen.

-Hoe gaat de betaling?
Je kunt kiezen om te betalen via Ideal, Paypal of overschrijving.
Als je voor de betaalwijze “overschrijving” hebt gekozen dan kun je dit bedrag overmaken op ING bankrekeningnummer NL78INGB0005128558 t.n.v. Studio Haikje te Roermond o.v.v. je factuurnummer. Je bestelling wordt pas verzonden nadat wij je betaling hebben ontvangen. De verwachte levertijden liggen tussen de 1 en de 5 werkdagen na ontvangst betaling. De bestelling wordt verstuurd naar het opgegeven afleveradres dat op je factuur vermeld staat.

-Wat is de Iban en Bic code voor overschrijvingen vanuit het buitenland?
ING bankrekeningnummer NL78INGB0005128558 t.n.v. Studio Haikje te Roermond, Nederland
Bic: INGBNL2A
Iban: NL78INGB0005128558

-Ik heb een bestelling geplaatst maar geen orderbevestigingmail ontvangen, wat nu?
Het kan zijn dat een spamfilter onze orderbevestigingmail niet doorlaat. Zorg er daarom voor dat je mail programma de e-mail van design@haikje.nl accepteert. Dit kun je het beste doen door design@haikje.nl aan je contactpersonen toe te voegen.

-Hoe kan ik iets retourneren?
Als je toch niet tevreden bent over het bestelde product, dan kan je het product binnen 14 dagen retourneren. Uitzondering hierop zijn de op maakt gemaakte stickers (bijvoorbeeld de naamstickers). Stuur het product onbeschadigd terug in de originele verpakking. Wanneer ik het product in goede staat retour heb ontvangen, zal ik zo snel mogelijk het bedrag terug betalen. De kosten voor het retour sturen van het product komt op rekening van de consument. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 6,95 zullen bedragen. Je mag ons mailen om aan te geven dat je iets wilt retourneren of het retourformulier gebruiken.

Download hier het herroepingsformulier
Het ingevulde formulier kan je toesturen via e-mail of per post.

Retouradres:
Studio Haikje
Kapellerlaan 153
6045 AC Roermond
design@haikje.nl

-Wat is het verschil tussen raamstickers en interieurstickers?
Raamstickers zijn van statisch hechtende vinyl (dat is het materiaal waarvan kinderen beestjes op de autoruit plakken) en zijn alleen te plakken op glad glas. Deze stickers zijn zeer makkelijk te plakken en herbruikbaar. Interieurstickers zijn van plak vinyl (plastic sticker) en behalve op glas (dus ze zijn ook zeker voor ramen geschikt) ook te plakken op andere gladde oppervlaktes zoals o.a. metaal, tegels, gladde muren en hout. Deze stickers zijn niet herbruikbaar.
-Kan ik een raamsticker op maat bestellen?
De raamstickers zijn verkrijgbaar in vrijwel elke lengte. Je kunt alle lengtes tussen de 30 cm en 300 cm standaard bestellen. Heb je een groter raam, dan kun je contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

-Hoe bestel ik de juiste maat raamstickers voor mijn raam?
Je meet de lengte van je raam (het glas zelf) en dit is de lengte die je nodig hebt. De raamstickers zijn verkrijgbaar in vrijwel elke lengte. Je kunt alle lengtes tussen de 30 cm en 300 cm standaard bestellen. Heb je een groter raam, dan kun je contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

-Wat als ik meerdere ramen naast elkaar heb?
De dessins van de stickers zijn altijd zoveel mogelijk gecentreerd. Wilt u het dessin door laten lopen van meerdere stickers naast elkaar (omdat er bijvoorbeeld dunne spantjes tussen de ramen zitten), dan raden wij aan om 1 grote sticker te bestellen die u zelf makkelijk op maat kun snijden/knippen.

-Zijn de raamstickers makkelijk te plaatsen en te verwijderen?
Ja, de raamstickers zijn zeer makkelijk te plaatsen en te verwijderen en ze zijn zelfs opnieuw te gebruiken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de stickers verkeerd plakt, want als je ze toch liever ergens anders plakt is dit in een handomdraai gebeurd. De raamstickers zijn gemaakt van statisch hechtende vinyl (dat is het materiaal waarvan kinderen beestjes op de autoruit plakken) en daardoor zeer makkelijk te plakken met een mooi & professioneel resultaat. Bij de stickers wordt een duidelijke plakbeschrijving geleverd.

-Op welke ondergronden kunnen de raamstickers worden geplakt?
Goede hechting wordt het beste verkregen op glad glas. De raamstickers zijn gemaakt van statisch hechtende vinyl (dat is het materiaal waarvan kinderen beestjes op de autoruit plakken) en daardoor zeer makkelijk te plakken met een mooi resultaat. De eindgebruiker van deze stickers is zelf verantwoordelijk om te bepalen of de te beplakken ondergrond geschikt is.

-Zijn de interieurstickers makkelijk te plaatsen?
Ja, de stickers zijn vrij eenvoudig te plaatsen. Bij de stickers wordt een duidelijke plakbeschrijving geleverd.

-Zijn de interieurstickers verwijderbaar?
Ja, de interieurstickers zijn verwijderbaar. Hier geldt wel: hoe gladder het oppervlak, hoe beter de sticker te verwijderen is. Om het verwijderen makkelijker te maken kun je de sticker voorzichtig met een föhn verwarmen. De sticker laat op deze manier makkelijker los van de ondergrond. Wij kunnen helaas geen garantie geven op producten waarop je de stickers plakt.

-Op welke ondergronden kunnen de interieurstickers worden geplakt?
Goede hechting wordt het beste verkregen op schone, vetvrije, droge, gladde, harde ondergronden (bijv. glas, tegels, plastic en hout dat glad is). Op ander materiaal kan de hechting minder goed zijn of de sticker is niet te verwijderen zonder schade.
Hoe gladder de ondergrond, hoe beter het resultaat. Muren met structuur of muren die geverfd zijn met kalkhoudende verf zijn niet geschikt. De eindgebruiker van deze stickers is zelf verantwoordelijk om te bepalen of de te beplakken ondergrond geschikt is.

-Kunnen de interieurstickers op een muur?
Hoe gladder het oppervlak hoe beter. Muren met structuur of muren die geverfd zijn met kalkhoudende verf zijn niet geschikt. De eindgebruiker van deze stickers is zelf verantwoordelijk om te bepalen of de te beplakken ondergrond geschikt is. Je kunt bij ons een proefstukje aanvragen om te kijken of jouw ondergrond geschikt is.

-Moet ik de ondergrond voorbewerken?
De ondergrond moet schoon, glad, droog en stof- en vetvrij zijn. Als iets net is geverfd, laat de verf dan goed uitharden: wacht minimaal 20 dagen voordat je de stickers opplakt.

-Hoe voorkom ik, bij het plakken van de interieurstickers, luchtbelletjes?
Op hele gladde ondergronden (bijvoorbeeld glas) kunnen luchtbelletjes ontstaan bij het plakken van de interieurstickers. Dit kun je voorkomen door de ondergrond van te voren te besproeien (de ondergrond moet natuurlijk wel tegen water kunnen) met een mengsel van water met een druppel afwasmiddel. Als er nu bij het opplakken luchtbelletjes ontstaan dan kun je deze er makkelijk uit wrijven met bijvoorbeeld een raamwisser of spatel. Als je water hebt gebruikt bij het plakken, wacht dan met het verwijderen van het applicatievel tot de ondergrond weer droog is. Dit kan enige tijd duren.

-Van welk materiaal zijn de interieurstickers gemaakt?
Onze interieurstickers zijn gemaakt van een goede kwaliteit plakvinyl. Dit geeft een mooi resultaat. Het plakvinyl is kleurvast en door en door gekleurd, de achterkant heeft dus dezelfde kleur als de voorkant. Onze interieurstickers zijn van een goede en mooie kwaliteit en niet vergelijkbaar met de stickers van papier zoals bijvoorbeeld verkrijgbaar zijn bij bouwmarkten. Deze stickers worden veelal gemaakt van papier en zijn niet kleurvast. Onze stickers van plakvinyl zijn afneembaar en bestand tegen water. De interieurstickers kunnen daardoor ook eventueel buiten toegepast worden.

-Waarom zijn de raam en interieurstickers niet geschikt voor kinderen?
Kinderen zouden bijvoorbeeld de kleine deeltjes in hun mond kunnen stoppen of met grote stickers spelen en hierin verwikkeld raken. Wil je de stickers in de kinderkamer plakken, plak ze dan waar de kinderen er niet bij kunnen (dus niet aan de binnenkant van een ledikantje of boven het bedje).

-Hoe kan ik me afmelden voor de nieuwsbrief?
In de nieuwsbrief zit een link waar je je makkelijk kunt afmelden voor de nieuwsbrief, ook kun je een mail sturen met als onderwerp “afmelden” naar design@studiohaikje.nl.

-Wat zijn jullie contactgegevens?
E-mail: design@haikje.nl, Telefoon: 06 4734 5020

© 2017 - 2024 Studio Haikje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel